Η Sipitanos Tennis Academy , προκηρύσσει  το 1o Summer Tennis Tournament, στις εγκαταστάσεις της, Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, 57001, Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο 5* Ξενοδοχείο Nikopolis.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις.

  • Στη Πρώτη φάση σε σύστημα ομίλων για αθλητές που παίζουν 1-2 χρόνια. Οι δύο πρώτοι (με τις περισσότερες νίκες θα προκρίνονται στη Δεύτερη φάση.
  • Στη Δεύτερη φάση οι αθλητές της πρώτης φάσης θα εντάσσονται σε κάθε όμιλο με αθλητές προχωρημένους και θα ολοκληρώνουν τους ομίλους. Σκοπός του τουρνουά είναι ο κάθε αθλητής/αθλήτρια να παίξει 3-4 αγώνες πριν τη φάση των Knock out.
  • Στην Τρίτη Φάση θα περνάνε οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ανδρών Α΄Δυναμικότητας
  • Ανδρών Β’ Δυναμικότητας (αθλητές που παίζουν 1-2χρόνια τένις)
  • Γυναικών Α’ Δυναμικότητας
  • Γυναικων Β’ Δυναμικότητας (αθλήτριες που παίζουν 1-2 χρόνια) 

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει το Σάββατο 19 Μαίου, Οι αγώνες θα παίζονται μόνο Σαββατοκύριακα και σε λίγες περιπτώσεις καθημερινές Πρωί ή Απόγευμα. Οι αγώνες θα ξεκινάνε κάθε Σαββατοκύριακο 08.30 π.μ. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα (19-20, 26-27 Μαίου), άρα όλοι οι αθλητές της Β Δυναμικότητας θα ολοκληρώσουν τους αγώνες τους αυτές τις ημερομηνίες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  μέχρι Πέμπτη 17 Μαίου και ώρα 12.00μ.μ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο με e-mail στο info@sipitanos.com και με sms στο 6977740154. Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και το επίπεδο Α,Β

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25€.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ομίλων θα γίνουν τη Πέμπτη στις 15.00  στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis.

ΜΠΑΛΕΣ θα δοθούν μόνο στη φάση των knock-out από τη διοργάνωση.

ΕΠΑΘΛΑ θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας

ΠΑΡΟΧΕΣ – ΔΩΡΑ  Πλούσια Δώρα θα απονεμηθούν στις απονομές των κυπέλλων. Τα δώρα θα ανακοινωθούν μέχρι την έναρξη του τουρνουά.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ  Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.  Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε έγκαιρα να το λάβει υπόψη της η γραμματεία.  Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται από την επιτροπή των αγώνων. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, λίγες ώρες μετά τη κλήρωση των αγώνων. Αν περάσουν 12ώρες μετά τη δημοσίευση των ταμπλό, η ένσταση απορρίπτεται.

Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1· σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων(εκτός των ημιτελικών και τελικών πο θα κριθεί στο 3ο Σετ).  Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.   Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα κερδίζει τον αγώνα. Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Για τους εκπρόθεσμα δηλωμένους παίκτες, ισχύει η διάταξη του alternate. Θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.  Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.  Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction. Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν στο site της Sipitanos Tennis Academy www.sipitanos.com, καθώς και στη σελίδα μας στο facebook.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 Διευθυντής Αγώνων:  Τζιάγκαλος Ιωάννης

Επιδιαιτητής Αγώνων: Σιπητάνος Βασίλης

Γραμματεία Αγώνων: Ασιμακοπούλου Μαριάννα, Δαμιανίδης Στέφανος

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi