Πρόβλημα στη πλάτη ο Ρότζερ

Πρόβλημα στη πλάτη ο Ρότζερ

H δημοσιογράφος του Eurosport και πρώην τενίστρια, Αναμπελ Κροφτ, είναι πεπεισμένη πως ο Ρότζερ Φέντερερ τραυματίστηκε στην πλάτη του κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μια διαπίστωση που δεν επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ελβετός.

Το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην πλάτη επανήλθε κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του στον τελικό του Μόντρεαλ κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τον Ρότζερ Φέντερερ.

Όλα αυτά σύμφωνα με την έμπειρη δημοσιογράφο Αναμπελ Κροφτ που παρατήρησε στην κίνηση του Ρότζερ εμφανή σημάδια ότι έχει και πάλι ενοχλήσεις στην πλάτη.

“Ολα εγιναν σε έναν πόντο που τελικά κέρδισε ο Ζβέρεφ και ο Ρότζερ έτρεχε από τη μια πλευρά του κορτ στην άλλη αλλάζοντας γρήγορα κατεύθυνση. Μετά από αυτό δεν είχε ρυθμό και δεν μπορούσε να κάνει περιστροφή του σώματός του ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Φάνηκε και από την κίνηση στο σερβίς και την ταχύτητα που έπιανε. Στις επιστροφές σχεδόν δεν κουνιόταν” ήταν το σχόλιο της Βρετανίδας που έχει ένα δίκιο σε όσα παρατηρεί.

Ο ίδιος ο Φέντερερ μίλησε γενικά για κάποιους μυικούς πόνους δίχως να συγκεκριμενοποιήσει που ακριβώς πονά και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην παίξει στο Σινσινάτι, μια εξέλιξη που θα μάθουμε τα επόμενα 24ωρα.

Αν όχι, θα προλάβει τουλάχιστον το Αμερικανικό Όπεν;

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi