Ε.Φ.Ο.Α Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Ε.Φ.Ο.Α Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ο τομέας της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης υλοποίησε ένα σημαντικό τμήμα της μηχανογράφησης, οι εφαρμογές της οποίας θα τεθούν σύντομα στη διάθεση των Σωματείων και των αθλουμένων.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, καταρχήν στο κεφάλαιο «Δήλωση αθλητή σε τουρνουά», είναι η πιστοποίηση των ενεργών αθλητών στη μηχανογραφική πλατφόρμα της ΕΦΟΑ.

Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε τα Σωματεία μέλη της ΕΦΟΑ, όπως στείλουν στην ΕΦΟΑ, στη διεύθυνση it@efoa.gr συμπληρωμένο αρχείο σε μορφή excel, στο οποίο υποχρεωτικά θα αναγράφονται ο Αριθμός Μητρώου, το Ονοματεπώνυμο και το email του κάθε αθλητή τους.

Θα ακολουθήσει η δημιουργία Χρήστη (user) για κάθε αθλητή και η αποστολή κωδικών πρόσβασης (password) σε κάθε ένα από αυτούς.

Η απόκτηση πιστοποίησης από τους αθλητές θα τους προσφέρει πρόσβαση και στα προσωπικά τους δεδομένα.

Στα Σωματεία, τα αντίστοιχα User Name & Password θα αποσταλούν στα πιστοποιημένα emails τους, που έχει ήδη η Ομοσπονδία.

Καταληκτική ημερομηνία της Α΄ φάσης αποστολής κωδικών η 30η Σεπτεμβρίου 2017.

Το αρχείο excel το οποίο έχει σταλεί στα Σωματεία δέχεται, σε πρώτη φάση, μόνο αθλητές και αθλήτριες juniors (γεννηθέντες από το 1999 και μετά).

Η συμπλήρωση είναι απλή:

Επιλέγεις Σωματείο και πατάς enter
Συμπληρώνεις μόνο αριθμό μητρώου, κάθε αθλητή, πατάς enter και αφού εμφανιστούν τα στοιχεία των αθλητών συμπληρώνεις το email τους
Αποθήκευση και αποστολή στο it@efoa.gr
Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες να ζητήσουν από τα Σωματεία τους την αποστολή των emails τους στην Ομοσπονδία.

Εντός του Οκτωβρίου θα αρχίσει η υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων, παράλληλα με το υπάρχον καθεστώς και από 1/1/2018 θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του 2018 θα αναφέρει αναλυτικά, όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι οποίες θα είναι στη διάθεση Σωματείων και αθλουμένων.

Για τον τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΕΦΟΑ

Παναγιώτης Γ. Θεοδωρόπουλος

it@efoa.gr

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi