ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

Η Sipitanos Tennis Academy , σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Nikopolis, προκηρύσσουν Φθινοπωρινό Τουρνουά Τένις στις εγκαταστάσεις, Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, 57001, Θέρμη Θεσσαλονίκης).

 

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

 Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη πρώτη φάση σε σύστημα ομίλων και στη δεύτερη φάση σε knock out. Σκοπός του τουρνουά είναι ο κάθε αθλητής/αθλήτρια να παίξει 3-4 αγώνες πριν τη φάση των Knock out. Στην επόμενη φάση θα περνάνε οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου.

Κατηγορίες:

Ανδρών Α΄Δυναμικότητας

Ανδρών Β’ Δυναμικότητας

 

Γυναικών Α’ Δυναμικότητας

Γυναικων Β’ Δυναμικότητας

 

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, Οι αγώνες θα παίζονται μόνο Σαββατοκύριακα και σε λίγες περιπτώσεις καθημερινές Πρωί ή Απόγευμα.  Οι αγώνες θα ξεκινάνε κάθε Σαββατοκύριακο 10.00 π.μ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  μέχρι Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 12.00

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο με e-mail στο info@sipitanos.com και με sms στο 6977740154. Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και το επίπεδο Α,Β

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25€ για όλους τους αγώνες.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ομίλων θα γίνουν τη Πέμπτη στις 13 μ.μ στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis.

ΕΠΑΘΛΑ θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας

ΠΑΡΟΧΕΣ – ΔΩΡΑ Σε κάθε αγωνιζόμενο θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά. Επίσης, θα παρέχεται υπηρεσία πλεξίματος με έκπτωση στο πλέξιμο

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ  Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.  Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε έγκαιρα να το λάβει υπόψη της η γραμματεία.  Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται από την επιτροπή των αγώνων. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, λίγες ώρες μετά τη κλήρωση των αγώνων. Αν περάσουν 12ώρες μετά τη δημοσίευση των ταμπλό, η ένσταση απορρίπτεται.

Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1· σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων(εκτός των ημιτελικών και τελικών πο θα κριθεί στο 3ο Σετ.  Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.   Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα κερδίζει τον αγώνα. Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Για τους εκπρόθεσμα δηλωμένους παίκτες, ισχύει η διάταξη του alternate. Θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας.  Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.  Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.  Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction. Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν στο site της Sipitanos Tennis Academy www.sipitanos.com, καθώς και στη σελίδα μας στο facebook.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 Διευθυντής Αγώνων: ΣΙΠΗΤΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Επιδιαιτητής Αγώνων: ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΣΙΠΗΤΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 

Γραμματεία Αγώνων: ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

Θεσσαλονίκη, 7 Οκτωβρίου 2017

Ο Διευθυντής                                              Ο Επιδιαιτητής

Σιπητάνος Βασίλης                                      Βασιλάκου Δέσποινα

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi