Παίζουν καλύτερα από παλιά

Παίζουν καλύτερα από παλιά

Ματς Βιλάντερ σχολίασε τη φετινή μεγάλη πρόοδο που παρουσίασαν οι δύο “αιώνιοι” του τένις, Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ, αναφέροντας πως παίζουν ακόμα καλύτερα απ’ότι στο παρελθόν με τις τακτικές πινελιές που έχουν προσθέσει στο παιχνίδι τους.

13 τίτλοι και τέσσερα Grand Slam!

Αυτός είναι ο φετινός απολογισμός των τροπαίων που κατέκτησαν οι δύο καλύτεροι τενίστες όλων των εποχών!

Ο Ματς Βιλάντερ ύμνησε το τεράστιο κατόρθωμα των Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ να συνεχίζουν να βελτιώνονται σε αυτήν την ηλικία και θεωρεί πως το παιχνίδι τους, αυτή τη στιγμή, είναι το καλύτερο που έπαιξαν ποτέ!

“Νομίζαμε ότι έφτασαν στο peak τους πριν από τέσσερα με πέντε χρόνια αλλά τώρα προοδεύουν κάθε βδομάδα και παίζουν καλύτερα από ποτέ” ανέφερε αρχικά ο Σουηδός σχολιαστής.

Κοινή παράμετρο σε αυτή τους την εξέλιξη βρίσκει τον πιο επιθετικό χαρακτήρα που έχουν δώσει στη στρατηγική τους, με διαφορετικό gameplay ο καθένας.

“Ο Φέντερερ τελειώνει πλέον τους πόντους τσα τρία-τέσσερα χτυπήματα. Κατάλαβε πως δεν είχε τύχη αν έμενε συνέχεια στη βασική γραμμή με αντιπάλους τους Τζόκοβιτς και Μάρεϊ. Το βελτιωμένο backhand βοήθησε πολύ και οφείλει πολλά στον Στέφαν Εντμπεργκ γι’αυτό. Ο Ναδάλ παίζει πλέον με τρομερή ποικιλία στο σερβίς ενώ και αυτός βαράει πολύ νωρίς τώρα το backhand. Δεν παίζει και τόσο πίσω από τη βασική γραμμή όσο παλιά. Παίζει καλύτερα από ποτέ” κατέληξε ο Βιλάντερ.

Πηγή: www.tennis24.gr

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi