Εναρξη Εγγραφων

Εναρξη Εγγραφων

Eναρξη εγγραφων 2019-2020

Μια ακόμη συναρπαστική σεζόν ξεκινάει… Λίγο-πολύ όλοι βρήκαμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχτούμε και να θέσουμε νέους στόχους. Ο Αύγουστος εχει αυτή την ιδιαιτερότητα: Το πρωτο μισό ειναι της απόλυτης χαλάρωσης, και στο δεύτερο ακούς μια έκφραση σχεδόν από παιδί, «τα κεφάλια μέσα»… Ας οργανωθούμε λοιπόν: Στην ακαδημία μας, το καλοκαίρι ηταν μια ευκαιρία να χαράξουμε μια νέα γραμμή και να δουμε τα πράγματα με μια μάτια εξελικτική, σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει και μεταβάλλεται.

Ρωτήσαμε, είδαμε και ακούσαμε τις ανάγκες που διαμορφώνονται και ετσι προσπαθήσαμε να σας εχουμε έτοιμες προτάσεις : Ας δουμε ομως αναλυτικότερα τι νέα έχουμε για τη σεζόν που ξεκινάει:

  •  Μεσα στο καλοκαίρι, βρήκαμε την ευκαιρία για μια εξ ολοκλήρου συντήρηση των γηπέδων μας με την προσθήκη χώματος και όλων των υπολοίπων εργασιών.
  • Στο αγωνιστικό κομμάτι, εντάσσεται στο προπονητικό team ο Νίκος Δαφλίδης, ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης (Fitness Tennis) για παιδια 7 ετών και άνω, καθώς επίσης και των ενηλίκων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αγώνες και να έχουν μια ολοκληρωμένη προετοιμασία.
  • Στο baby & mini tennis , παραμένει η Βασιλική Τσιτουρα , συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία και τις υψηλές υπηρεσίες στους μικρούς μας πρωταθλητές.

Σε κάθε περίπτωση σας περιμένουμε απο κοντά , να βρούμε λύση στις ανάγκες του καθενός απο εσάς, να συζητήσουμε τις απορίες σας και να φτιάξουμε μαζί το προγραμμα που σας εξυπηρετεί. ·

Ευχαριστουμε για τη στηριξη ολων, προσπαθουμε καθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι.

Sipitanos Tennis Academy

☎️ 6977740154

?www.sipitanos.com

?info@sipitanos.com

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi