Αγωνες, προπονηση η και κάτι ακομη;

Αγωνες, προπονηση η και κάτι ακομη;

Η σεζόν εχει ξεκινήσει, οι εγγραφές καλπάζουν γενικότερα και ο κόσμος εχει στραφεί μαζικά προς τον υπέροχο κόσμο του τέννις!

Στηv ακαδημία μας προσπαθούμε να εξειδικεύσουμε αυτη τη μαζικότητα, είτε στα αγωνιστικά τμήματα είτε σε αυτά των ενηλίκων. Θα πρεπει να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Ρωτάνε πολλοί: «Θα με βοηθήσει να παίζω πολλά παιχνίδια ή καλύτερα να εστιάσω στη προπόνηση;» Μηπως ο συνδυασμός των δυο ειναι η λύση;

Όλες οι απόψεις ειναι σωστές και χρήσιμες , ομως θα πρεπει να εστιάζουμε συνολικά στο τροπο που αντιμετωπίζουμε το τένις , αλλα και κάθε άθλημα ή δραστηριότητα !

Στην ακαδημία μας, είμαστε υπέρ μιας ειλικρινούς προσπάθειας ώστε να φτάσει ο καθένας εκει που θέλει, όχι όμως ευκαιριακά. Η συνέπεια , η οργάνωση , η θέληση ειναι στοιχεία που τα εχουμε ψηλά στη λίστα , και θεωρούμε οτι είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία , όπως ο καθένας την ορίζει.

Ετσι λοιπόν, απαντάμε , πως η συνέπεια στη προπόνηση ειναι απαραίτητη, σε δεύτερο στάδιο ενθαρρύνουμε ολους τους αθλητές , σε οτι επίπεδο ειναι να παίξουν και παιχνίδια . Αυτη ειναι και η χαρά άλλωστε του παιχνιδιού! Όμως λέμε πως δε σταματάμε εκει.

Κάθε Σαββατο, ξεκινάει σε συνεργασία με εξειδικευμένο προπονητή, πρόγραμμα fitness, που φιλοδοξεί να απογιώσει τόσο τη τεχνική όσο και την αντίληψη που αποκτάει κανεις για το άθλημα του τένις μεσα στην εβδομάδα! Προγράμματα για ολα τα επίπεδα αθλητών, που εστιάζουν στην πραγματική ανάγκη του καθενός !

Σας περιμένουμε κάθε Σαββατο…

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi