Ανανεωνομαστε και σας περιμενουμε!

Ανανεωνομαστε και σας περιμενουμε!

Έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή που είμαστε μπροστά σε δυο δρόμους… Όσο και αν δεν είναι πάντα φρόνιμο και απόλυτο αυτό το δίπολο κάποιες στιγμές είναι αναπόφευκτο.

Έτσι λοιπόν περάσαμε και περνάμε ιστορικές στιγμές με τη πανδημία του κορονοϊού. Και αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι είτε να μείνουμε άπραγοι , στη μοίρα μας , είτε να πάμε ένα βήμα μπροστά, να «διαβάσουμε» τα νέα δεδομένα και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του σήμερα….

Εμείς στη Sipitanos Tennis Academy, διαλέγουμε ξεκάθαρα τον δεύτερο δρόμο.

Αλλάζουμε το σήμα μας , για να σηματοδοτήσουμε την αναγέννηση την αναδιοργάνωση , όχι όμως την αλλαγή της φιλοσοφίας μας. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας παραμένει πάντα ο άνθρωπος , ο αθλητής και τα δικά του προσωπικά χαρακτηριστικά.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για να γνωρίσετε και να έχετε ενεργή συμμετοχή σε νέα πράγματα στο τέννις της Θεσσαλονίκης. Το team ενισχύθηκε , έτσι πλέον μια δυναμική παρέα ανθρώπων με αγάπη και μεράκι για το άθλημα , θα πλαισιώσει τον head coach Βασίλη Σιπητανο, και θα τρέξουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα όπου -Θεού θέλοντος και Covid 19 επιτρέποντος – θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στην ακαδημία μας .

Ελάτε να μας γνωρίσετε, ελάτε να σας δούμε!

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi