Εναρξη Σεζον 2020-2021

Εναρξη Σεζον 2020-2021

Αύγουστος, ο μήνας που κάτι έχει να πει στο θυμικό όλων μας , καθώς από παιδιά έχουμε να θυμόμαστε ωραίες διακοπές , θάλασσα , ξεκούραση, αλλά και εκείνη την άχαρη ατάκα των γονιών από τον Δεκαπενταύγουστο και μετά .. «τα κεφάλια μέσα…»

Στην ακαδημία μας η αλήθεια είναι, επιλέξαμε συνειδητά να σηκώσουμε μανίκια, και τα κεφάλια να είναι αν όχι μέσα,  σε διαρκή σκέψη ώστε να έχουμε να παρουσιάσουμε πράγματα στο κοινό σε μια σίγουρα περίεργη χρονιά. Τόσο αυτή που διανύουμε αλλά και αυτή που έρχεται. Λίγο ο κορονοϊος και οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν, λίγο η συνεχής διάθεση για ανάπτυξη της Ακαδημίας έβαλαν μπροστά τις μηχανές και καταλήξαμε στη φιλοσοφία της σαιζόν 2020-2021.

Αρχικά, στα γήπεδά μας , har tru clay, ολοκληρώθηκε άλλος ένας κύκλος συντήρησης όπως κάθε χρόνο. Σε εκπληκτική κατάσταση καθώς απορροφούν τους κραδασμούς του αθλούμενου, αλλά και δε κρατάνε νερό με αποτέλεσμα να είναι έτοιμα για χρήση λίγα λεπτά μετά από μια κανονική βροχόπτωση.

Έπειτα, δημιουργούμε συνθήκες για καθαρά αγωνιστικό τένις , που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους στο άθλημα, με μια σημαντική διαφορά: Για εμάς ο πρωταθλητισμός δεν αποτελεί αυτοσκοπό, γίνεται η αποστολή μας όταν το ίδιο το παιδί το επιλέξει συνειδητά.

Στη φιλοσοφία της Ακαδημίας πρωτεύοντα ρόλο παίζει το «ταξίδι», μια διαδρομή μέσα στον αθλητισμό και τις εμπειρίες που προσφέρει ο μαγικός κόσμος του τένις, ικανά να διαμορφώσουν τους χαρακτήρες του αύριο. Μας ενδιαφέρει το κάθε παιδί μέσα από σκληρή δουλειά, αλλά και με όλα τα σύγχρονα μέσα να ανακαλύπτει τον εαυτό του, να δοκιμάζει τα όριά του, όχι για να καλύπτει όνειρα άλλων , αλλά μονάχα τα δικά του.

Το αγωνιστικό μας τμήμα επομένως θα είναι το στοίχημα της φετινής χρονιάς, και για τον λόγο αυτόν έχουμε ήδη ανακοινώσει συνεργασίες με τους καλύτερους του είδους. Η Ειδική διατροφολόγος εξειδικευμένη στην αθλητική διατροφή Ευγενία Καραγιαννίδου  και ο Απόστολος Τζελεττά (υπεύθυνος γυμναστής της Ακαδημίας)και η ομάδα του,  με ότι πιο σύγχρονο και προσαρμοσμένο στις νέες ανάγκες του αθλήματος και όχι μόνο (βλ εδώ)είναι στη διάθεση τόσο του αγωνιστικού τμήματος, όσο και της Ακαδημίας γενικότερα .

Στο δεύτερο κομμάτι, συνεχίζουμε με όλους εσάς, που τόσα χρόνια μας γνωρίζετε και μας τιμάτε με τη παρουσία σας. Ιδιαίτερα μαθήματα ενηλίκων, ολιγομελή γκρουπ, baby tennis , πολλά και ενδιαφέροντα τουρνουά συνεχίζουν την πορεία τους όπως κάθε χρόνο . Μαζί μας και αυτή τη χρονιά η Βασιλική Τσιτούρα, και η Δέσποινα Βασιλάκου συμπληρώνουν το προπονητικό team, με τον Βασίλη Σιπητανο head coach στο τιμόνι της Ακαδημίας …

Νέο πρόγραμμα FiTennis ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου με τον Απόστολο Τζελέττα , σε μια συναρπαστική εμπειρία για γυμναστική στα γήπεδά μας.

Τέλος, περιμένουμε στις αρχές αυτής της χρονιάς η παρέα που έγινε οικογένεια αυτά τα χρόνια , να πάρει σάρκα και οστά με το πλέον επίσημο τρόπο, καθώς θα αποτελούμε επίσημο όμιλο αντισφαίρισης μέλος της ΕΦΟΑ.

Μείνετε συντονισμένοι, ο κορονοϊός δε μας πήγε πίσω, μας πείσμωσε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi