Η Sipitanos Tennis Academy  προκηρύσσει  το 3ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Τένις, στις εγκαταστάσεις της, Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, 57001, Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο 5* Ξενοδοχείο Nikopolis.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις.

  • Η Πρώτη φάση σε σύστημα ομίλων . Οι δύο πρώτοι (με τις περισσότερες νίκες θα προκρίνονται στη Δεύτερη φάση.
  • Η Δεύτερη Φάση με σύστημα knock out.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ανδρών Α Δυναμικότητας(12 Οκτωβρίου)
  • Ανδρών Β Δυναμικότητας (21 Σεπτεμβρίου)
  • Γυναικών Α’ Δυναμικότητας (12 Οκτωβρίου)
  • Γυναικών Β Δυναμικότητας(21 Σεπτεμβρίου)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  8,00 ευρώ ο κάθε αγώνας το άτομο. Τα ημιτελικά και τα τελικά θα είναι δωρεάν και μόνο σε αυτή τη φάση θα δοθούν μπάλες.

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 15 Σεπτεμβρίου για τη Β Κατηγορία και 6 Οκτωβρίου για Α Κατηγορία

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ομίλων θα γίνουν τη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου  στις 18.00, για την Β Κατηγορία, τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 18.00 για την Α Κατηγορία, στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis και θα αρχίσουν να ενημερώνονται όλοι για το Πρόγραμμα των αγώνων.

ΜΠΑΛΕΣ θα  δοθούν μόνο στη φάση των ημιτελικών και τελικών.

ΕΠΑΘΛΑ θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας.

ΔΩΡΑ Πλούσια δώρα θα κληρωθούν στις απονομές του τουρνουά. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχουν εκπτώσεις στα ρούχα της εταιρείας SIXZERO για τους συμμετέχοντες του τουρνουά.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι όμιλοι θα τελειώνουν τα τρια πρώτα Σαββατοκύριακα από την έναρξή τους (έναν αγώνα κάθε σαββατοκύριακο σε περίπτωση που είναι όμιλος των τεσσάρων και τέσσερα παιχνίδια στα τρία σαββατοκύριακα αν ειναι όμιλος των πέντε).

Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.  Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε έγκαιρα να το λάβει υπόψη της η γραμματεία.  Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται από την επιτροπή των αγώνων. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, λίγες ώρες μετά τη κλήρωση των αγώνων. Αν περάσουν 12ώρες μετά τη δημοσίευση των ταμπλό, η ένσταση απορρίπτεται.

Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1· σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων.  Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.   Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα κερδίζει τον αγώνα. Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Για τους εκπρόθεσμα δηλωμένους παίκτες, ισχύει η διάταξη του alternate. Θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.  Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.  Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction. Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν στο site της Sipitanos Tennis Academy www.sipitanos.com και στη σελίδα μας στο facebook

Η Sipitanos Tennis Academy, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017, και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του 5* Hotel Nikopolis                                                                                                        
Phone: +306977740154
Asklipiou 16-18
Thessaloniki, 57001, Thermi