Winter Tennis Tournament 2018


B’ Δυναμικότητας Ανδρών-Γυναικών

Η Sipitanos Tennis Academy , προκηρύσσει  το 1st Winter Tennis Tournament, στις εγκαταστάσεις της, Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, 57001, Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο 5* Ξενοδοχείο Nikopolis.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις.

  • Η Πρώτη φάση σε σύστημα ομίλων . Οι δύο πρώτοι (με τις περισσότερες νίκες θα προκρίνονται στη Δεύτερη φάση.
  • Η Δεύτερη Φάση με σύστημα knock out.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανδρών Β’ Δυναμικότητας

Γυναικών Β’ Δυναμικότητας

 

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, Οι αγώνες θα παίζονται μόνο Παρασκευή και Σαββατοκύριακα και σε λίγες περιπτώσεις καθημερινές Πρωί ή Απόγευμα.  Οι αγώνες θα ξεκινάνε 09.00 π.μ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  μέχρι Κυριακή 11/11 και ώρα 12.00μ.μ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο με e-mail στο info@sipitanos.com και με sms στο 6977740154. Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο,  Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25€ για τη πρώτη φάση. Ο κάθε όμιλος θα είναι το λιγότερο 3 ματς ο καθέννας.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ομίλων θα γίνουν τη Κυριακή  στις 20.00  στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis.

ΜΠΑΛΕΣ θα   δοθούν μόνο στη φάση των knock-out από τη διοργάνωση.

ΕΠΑΘΛΑ θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας

.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.  Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε έγκαιρα να το λάβει υπόψη της η γραμματεία.  Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται από την επιτροπή των αγώνων. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, λίγες ώρες μετά τη κλήρωση των αγώνων. Αν περάσουν 12ώρες μετά τη δημοσίευση των ταμπλό, η ένσταση απορρίπτεται.

Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1· σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων(εκτός των ημιτελικών και τελικών πο θα κριθεί στο 3ο Σετ).  Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.   Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα κερδίζει τον αγώνα. Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Για τους εκπρόθεσμα δηλωμένους παίκτες, ισχύει η διάταξη του alternate. Θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.  Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.  Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction. Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν στο site της Sipitanos Tennis Academy www.sipitanos.com, καθώς και στη σελίδα μας στο facebook.

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Διευθυντής Αγώνων: Σακελλαρίδου Κατερίνα

Επιδιαιτητής Αγώνων: Σιπητάνος Βασίλης